Jeuk door haarextensies: wat te doen?

Sommige vrouwen met haarextensies hebben last van een jeukende hoofdhuid. Heb jij ook last van jeuk? Dan is het belangrijk om de oorzaak van jouw jeukende hoofdhuid te achterhalen. Wil je meer weten over clip in hairextensions? Kijk dan eens op https://www.oxyextensions.nl/clip-in-extensions hierdoor heb je minder kans op jeuk.

Jeuk door droogheid

Veel vrouwen met haarextensies hebben last van een jeukende hoofdhuid door droogheid. De kans is groot dat ook jij bij deze groep hoort. Heb je last van een jeukende hoofdhuid door droogheid, dan hoef je alleen een vocht inbrengende conditioner te gebruiken om die vervelende jeuk te verhelpen. Gebruik deze direct op de hoofdhuid voor het beste resultaat.

Jeuk door een allergie

Heb je een vocht inbrengende conditioner gebruikt, maar heb je nog steeds last van jeuk? Dan kun je ook te maken hebben met een allergie. Zeker als je ook andere tekenen van irritatie ziet op de hoofdhuid, is de kans groot dat je (helaas) allergisch bent voor jouw extensies. Ga naar de dokter en je kunt dit direct laten onderzoeken. Ben je inderdaad allergisch, dan moet je jouw haarextensies laten verwijderen. Eventueel kun je andere haarextensies laten zetten, waar je niet allergisch voor bent.

Zelfs als je al langere tijd haarextensies draagt en nooit ergens last van hebt gehad, is het mogelijk dat je allergisch bent voor jouw extensies. Allergieën kunnen zich namelijk ontwikkelen, ook als je al langere tijd haarextensies draagt.

Anti-jeuk middelen gebruiken

Heb je geen allergie, maar helpt een vocht inbrengende conditioner ook niet om de jeuk te verminderen? Dan kun je ook een anti-jeuk middeltje gebruiken om van je jeuk af te komen. Er zijn verschillende soorten anti-jeuk middelen in vloeibare vorm, die je op je hoofdhuid kunt doen om de jeuk te verminderen.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *